Mogelijkheden

VGM Tribunes levert vaste, mobiele en telescopische tribunes

NationalMuseum03a_hiresMet een tribune van VGM Tribunes kunt u snel een zaal omtoveren en deze gebruiken voor meerdere doeleinden, zoals theaterzaal of voor een congres. Het is mogelijk de stoelen op de tribune voor een college-/congreszaal uit te voeren met een schrijftafel.

Onze tribunes zijn er in verschillende maten en groottes beschikbaar, zowel vast, mobiel als telescopisch; handmatig en elektrisch aangedreven. De tribunes kunnen worden voorzien van luxe theater stoelen tot sportbankjes en kunnen worden opgebouwd in verschillende rijhoogtes en dieptes, na gelang uw wensen zijn. Natuurlijk rekening houdend met de zichtlijnen naar het podium, de beschikbare ruimte en de invalshoeken.

Wij bieden een compleet programma van tribunes. VGM Tribunes heeft specialisten die u ook kunnen adviseren bij licht en geluid, theaterdoeken e.d. Maar ook voor podia, Truss-constructies of andere specials kunt u bij ons terecht.

VGM Tribunes kan ook uw bestaande tribune upgraden, van nieuwe stoelen voorzien, opnieuw stofferen van de stoelen, motoren vervangen en het hekwerk aanpassen.

Wereldwijd één van de grootste producenten

VGM Tribunes is de juiste leverancier wanneer u op zoek bent naar een mobiele en flexibele tribune. Wij leveren op een snelle en correcte manier zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Samen met Audience Systems is ons bedrijf, dankzij onze uitstekende service, hoogstaande producten en innovaties, uitgegroeid tot één van de grootste producenten in de wereld.