Hekwerken

De veiligheidshekwerken zijn in allerlei verschillende uitvoeringen te krijgen.

Hekwerk Type B:

Het frame is vervaardigd uit buisvormig  staal met daarin 2 x 6 mm. beuken gefineerde MDF vulpanelen. Deze worden gemon-teerd op een 5mm. sokkel.

 

Hekwerk type D:

Deze hekwerken zijn vervaardigd uit buisvormig staal,  voorbehandelt met een vierfase ijzerfosfaat met  een epoxy gepoeder-coatte afwerking.

 

Hekwerk type E:

Deze hekwerken zijn van staal met epoxy polyester gepoedercoatte afwerking. Vervaardigd uit geperforeerd stalen vulpanelen.

 

Deze hekwerken zijn toepasbaar op verschillende manieren voor de zij- en achterkant van de tribunes.

 

 

Meeschuifbare hekwerken:

Veiligheidshekwerken bestemd voor  de zijkant van de tribune. Voordeel is dat deze niet verwijderd hoeven te worden. De hekwerken schuiven mee met de telescopische tribune, wanneer deze in of uitschuift.

 

Uitneembare hekwerken:

Veiligheidshekwerken bestemd voor zowel de zij- als achterkant  van de tribune. De hekwerken dienen uit de sokkels gehaald te worden wanneer de tribune inschuift. Er zijn speciale karren waarmee de hekwerken  getransporteerd kunnen worden. De tribune zal ankerpunten hebben, waaraan een veiligheidsharnas bevestigd kan worden tijdens het opzetten of afhalen van de hekwerken. Volgens de norm: Werken op hoogte regels 2005

 

Neerklapbare hekwerken:

Deze hekwerken kunnen handmatig neergeklapt worden op het gangpad voordat  de tribune inschuift en ze kunnen handmatig weer omhoog worden getrokken wanneer de tribune is uitgeschoven. Let wel dat kan dus enkel en alleen wanneer de hekwerken zich naast het gangpad bevinden