Onderhoud & Service

DSC01190Zoals bij alle producten, treden bij jarenlang gebruik sporen van slijtage op, soms zichtbaar maar vaak ook onzichtbaar. Dan is goed onderhoud een vereiste voor de veiligheid van de gebruikers en omstanders. VGM Tribunes kan elke tribune onderhouden, ongeacht merk of type. Na het onderhoud c.q. reparatie wordt een rapport opgemaakt. Tevens ontvangt u van ons een certificaat. De veiligheid van uw publiek blijft zo gewaarborgd. Wij raden u ieder jaar een onderhoudsbeurt aan.

Ook bieden wij service en onderhoudscontracten voor 5 en 10 jaar. Hiervoor krijgt u het gewenste onderhoud tegen een gereduceerde prijs. Regelmatig onderhoud betekent een veilig gebruik van uw tribune!

Inspectie

VGM tribunes kan eveneens de inspectie aan uw tribune verzorgen. Mocht u twijfelen of uw tribunes nog voldoen aan de veiligheidseisen, kunnen wij de inspectie voor u verrichten, zodat u zeker weet dat uw tribunes zijn gewaarborgd voor de veiligheid van uw publiek.

Service

VGM Tribunes biedt een perfecte service voor een goede prijs. Wij zoeken en vinden samen met onze klant altijd een oplossing. Wanneer er problemen zijn, staan we klaar met een bekwaam team, die speciaal hiervoor is opgeleidt. Wij staan dag en nacht paraat.

Noodnummer buiten kantooruren: +31 6 51 38 2162

Upgraden

U kunt op diverse manieren uw tribune laten upgraden. Denk hierbij aan:

  • Nieuwe bekleding van theaterstoelen en vloerbedekking
  • Elektrische bediening
  • Led verlichting

Meer informatie over accessoires

Tijdelijk verplaatsen

Indien u tijdelijk de tribune in opslag wilt, kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Denk hierbij aan plaatsen van nieuwe vloeren of schilderwerk. Wij kunnen de tribune afbreken en daarna weer terugplaatsen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Mocht u verder nog vragen en of wensen hebben, horen we deze graag. Wij streven er naar om u van een perfect en bovenal veilig product te voorzien.

Neem contact met ons op