Tribunes

Met een tribune van VGM Tribunes kunt u snel een zaal omtoveren en deze gebruiken voor meerdere doeleinden, zoals theaterzaal of voor een congres. Onze tribunes zijn er in verschillende maten en groottes beschikbaar, zowel vast, mobiel als telescopisch; handmatig en elektrisch aangedreven. De tribunes kunnen worden voorzien van luxe theater stoelen tot sportbankjes en kunnen worden opgebouwd in verschillende rijhoogtes en dieptes, na gelang uw wensen zijn.

Telescopische tribunes

Onze telescopische tribunes, ook wel inschuifbare tribunes of roltribunes genoemd, hebben alles wat u nodig heeft en zijn uiterst gemakkelijk in en uit te schuiven. Wanneer de tribune is ingeschoven, blijft er een smalle kast over van ongeveer 125 cm. diep, waardoor uw zaal multifunctioneel blijft en dus ook voor andere doeleindes gebruikt kan worden.Wilt u uw beschikbare ruimte multifunctioneel inzetbaar maken? Dan is een telescopische tribune een gemakkelijke oplossing.

Onze tribunes gaan veel langer mee en zijn dus duurzamer. Bovendien zijn onze tribunes veilig en makkelijk in gebruik en zijn voorzien van:

Type telescopische systemen

Vast

Een vaste telescopische tribune kan worden bevestigd aan een vloer of een wand. Een vaste tribune kan bijvoorbeeld in een nis worden ingebouwd zodat deze ingeschoven weinig tot geen ruimte in beslag neemt.

Mobiel

Mobiele tribunes kunnen in ingeschoven stand met het grootste gemak versplaats worden door middel van pompwagens. Zo kan een tribune bijvoorbeeld op een andere locatie worden geplaatst of in een opslag geplaatst worden.

Traveling

Telescopisch systeem welke naar voren en naar achter kan worden gereden met behulp van een motor. Een tribune onder een balkon kan bijvoorbeeld eerst naar voren worden gereden en daarna worden uitgeschoven of naar het midden van de zaal worden verplaatst.

Overige type tribunes

Vaste tribunes
Deze kunnen geheel op maat worden gemaakt. De uitvoering is vaak in overleg met de architect of een bouwkundig bedrijf. Een stalen of een houten onderconstructie met daarop houten platen van 36 mm. verstevigt het geheel zodat het podium niet beweegt of kraakt. Ons Special Design Team kan een CAD-tekening maken van uw project. Ook de afwerking kunnen wij verzorgen, denkend aan vloerbedekking of een parketlaag.

Kanteltribunes
Deze vaste tribunes bestaan uit 1, 2, 3 en 4 rijen en worden vaak op maat gemaakt. Ze zijn uitermate geschikt voor sportzalen of waar men tijdelijk een tribune nodig heeft. De tribune kan worden uitgevoerd met houten zitbanken maar ook zitkuipjes zijn mogelijk. Doordat er wielen aan de achterkant van de tribune zijn gemonteerd kunnen de tribunes gekanteld worden. Deze kunnen dan gereden worden naar een andere ruimte of opbergplaats.

Outdoor / buitentribune
Tribunes speciaal gemaakt voor buiten, zoals op een voetbal- of hockeyveld, maar ook voor een evenement in de open lucht. Hier passen onze kuipstoelen goed bij. Maar ook de wat luxere stoelen, zoals de Zenith en de Alpha zijn hier uitermate geschikt voor.

Tribune opgebouwd uit podiumdelen
Het VGM standaardelement is zeer robuust en met een gewicht van ca. 30 kg. relatief licht. Aan de elementen zijn klemmen aangebracht welke de podia met elkaar verbinden. De tribune bestaat uit een aluminium frame en 22 mm. meubelplaat. Uit te voeren in verschillenden maten. Alle elementen kunnen op verzoek in een waterbestendige uitvoering worden geleverd. De podiumdelen kunnen tevens geëloxeerd geleverd worden. Alle onderdelen zijn afzonderlijk te leveren.