Over ons

VGM Tribune Nederland is de specialist voor uw vaste, mobiele of telescopische tribune

20191101_MacSiersImaging_1-2

VGM Tribunes is een familiebedrijf gespecialiseerd in het adviseren van een tribune. In 2006 zijn we toevallig in deze branche terecht gekomen. In tien jaar hebben we de naam opgebouwd als de meest betrouwbare en beste tribune leverancier in Nederland.

Wij van VGM Tribunes helpen u graag aan de juiste vaste, mobiele of telescopische tribune. VGM Tribunes staat voor je klaar. Wanneer u een nieuwe tribune wilt aanschaffen is het vinden van het beste systeem vaak geen gemakkelijke taak. Daarom kunt u bij VGM Tribunes terecht voor de tribune die bij uw locatie past. In ons assortiment is er altijd een mobiele of telescopische tribune adequaat bij uw wensen. Uw lege zaal kan worden omgetoverd tot een prachtige theaterzaal, sporthal of collegezaal. Wij maken uw tribune op maat zodat deze zoveel mogelijk aan uw wensen voldoet.

VGM Tribunes is één van de weinige producenten in Nederland die in eigen beheer kan ontwerpen, plaatsen, leveren en onderhouden. Naast tribunes verkopen we ook podiumelementen en truss systemen. Bij de verkoop van een tribune behoort ook het onderhoud en de aftersales. Door de vele onderhoudscontracten , ook van concullega’s hebben we een enorme technische kennis opgebouwd en ook onderdelen op voorraad.

De juiste leverancier

VGM Tribunes is de juiste leverancier wanneer u op zoek bent naar een mobiele en/of vaste tribune in vele variaties. In samenwerking met Auditoria Services, Audience Systems, Kovostal en Ascender is ons bedrijf, dankzij onze uitstekende service, hoogstaande producten en innovaties, in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste tribune producenten in de wereld.

Een tribune op maat

Het team van VGM Tribunes bestaat uit een groep ervaren professionals die u uitstekend kunnen helpen met het verzorgen van een mobiele telescopische of vaste tribune op maat. Om de beste service te kunnen leveren denken wij altijd met u mee over de optimale oplossing voor uw situatie en zorgen ervoor dat uw ruimte multifunctioneel inzetbaar is.

Hoge kwaliteit en service

Bij VGM Tribunes kunt u vertrouwen op een uitstekende kwaliteit. Onze producten zijn voorzien van de nieuwste  keuringen en voldoen aan de Europees vastgestelde normen. VGM Tribunes werkt met hoogwaardige materialen om te garanderen dat onze producten duurzaam, hoogstaand en kwalitatief zijn. Bovendien zijn deze tribunes zeer betrouwbaar met een gemiddelde levensduur van 25 tot 30 jaar. Daarnaast bieden wij onderhoud aan bij alle door ons geleverde tribunes. Zie hiervoor het kopje onderhoud.

Onderhoud is essentieel voor de gebruiksvriendelijkheid van de tribune. Wij raden jaarlijks onderhoud aan om de veiligheid voor het publiek te waarborgen en voor een langere levensduur van de tribune.

Onze tribunes zijn zeer makkelijk in het gebruik, door een speciaal (uniek) systeem in de onder constructie rolt de tribune altijd recht uit. Elektrisch aangedreven tribunes worden bediend door middel van een draadloze afstandsbediening zodat men de tribune makkelijk kan begeleiden en kan controleren bij het in en uitrijden.

100% klanttevredenheid

VGM Tribunes biedt een perfecte service voor een goede prijs. Wij zoeken en vinden samen met onze klant altijd een oplossing. Wanneer er problemen zijn, staan we klaar met een bekwaam team dat speciaal hiervoor is opgeleid. Ook staan wij dag en nacht paraat met onze 24-uurs service dienst.

Bezoekadres

  • VGM Tribunes
  • Lansinkweg 8
  • 7207 DG Zutphen

Contactinformatie