Campus- en Collegestoelen

VGM Tribunes biedt stoelen die speciaal ontworpen zijn voor college- of congreszalen. Tevens kunnen wij op maat gemaakte of een eigen stoelen ontwerpen. Of het nu gaat om een rechte of gebogen zaal, een vaste of mobiele tribune, verschillende materialen en toevoegingen als een schrijftafel, bekerhouder, in- of uitklapbaarheid; wij bieden de meeste populaire en duurzame stoelen voor de juiste schrijf- en luisterhouding. Ook bieden wij rij- en stoelnummers aan, en uiteraard de mogelijkheid tot stroomaansluiting.

Scholen, theaterscholen en balletstudio’s

VGM Tribunes biedt voor bijvoorbeeld collegezalen of theaterruimtes de oplossing van gestoffeerde banken, die bij een inschuifbare tribune neergeklapt kunnen worden. Het voordeel is dat er gemakkelijk meer personen op plaats kunnen nemen. Ook behoort het tot de mogelijkheden dat de tribune maar gedeeltelijk inschuift zodat je meer speelveld krijgt in de zaal.

Bekijk onze referenties  of klik op de foto's voor meer beeldmateriaal.

Meer weten?

VGM Tribunes helpt u graag aan de juiste vaste, mobiele of telescopische tribune. Wij maken het mogelijk! Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Bezoekadres

  • VGM Tribunes
  • Lansinkweg 8
  • 7207 DG Zutphen

Contactinformatie