Sporthal

VGM Tribunes biedt sportstoelen en –bankjes speciaal ontworpen voor sport- of concert faciliteiten.

Door ons unieke uitrijsysteem kan de tribune nooit scheef uitrijden en de vloer niet beschadigen. U heeft geen moeilijk, duur onderhoudsonvriendelijk kettingsysteem nodig. Voor elke vloer hebben we een oplossing. Onze tribunes beschadigen de vloer niet. Bij echt zachte vloeren, gebruiken we extra vloerplaten die de druk verdelen.

De kuipjes en sportstoelen zijn geschikt voor zowel binnen als buitengebruik vanwege hun waterdichte coating. De stoelen zijn geruisloos, uitvoerbaar in verschillende soorten materialen en hebben een aanpasbaar opklapsysteem. Ze bieden comfort, kwaliteit en zijn makkelijk te onderhouden.

Bankjes

We bieden een brede keuze uit banken voor telescopische/inschuifbare platformen, waaronder houten, gestoffeerd of  bekleed met HPL. In de HPL-uitvoering zijn veel verschillende kleuren mogelijk.

De combinatie van uitschuifbare tribunes met banken geeft een economische en flexibele oplossing.  De tribunes zijn makkelijk en snel in- en uit te schuiven. Voor elke vloer hebben we een betaalbare oplossing. Onze banken zijn stevig bevestigd door bout en moer. Ook esthetisch gezien kan de bank alleen aan de onderkant worden bevestigd, indien gewenst.

Verrijdbare systemen

De tribune kan worden bevestigd aan de muur. Er bestaat tevens de mogelijkheid de tribune te verplaatsen. Dit kan door middel van een hoover systeem, een elektrische trekker, door verrijdbare hydraulische trucks of met een geïntegreerd 360 graden wielen systeem.

Meer weten?

Bekijk onze referenties. VGM Tribunes helpt u graag aan de juiste vaste, mobiele of telescopische tribune. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Bezoekadres

  • VGM Tribunes
  • Lansinkweg 8
  • 7207 DG Zutphen

Contactinformatie