Telescopische Tribune

Onze telescopische tribunes hebben alles wat u nodig heeft en zijn uiterst gemakkelijk in- en uit te schuiven. Wanneer de tribune is ingeschoven, blijft er een smalle kast over van ongeveer 125 cm. diep, waardoor uw zaal multifunctioneel blijft en daarmee voor andere doeleindes gebruikt kan worden. Wilt u uw beschikbare ruimte multifunctioneel inzetbaar maken? Dan is een telescopische tribune een gemakkelijke oplossing. Deze tribune heeft een vaste plek in de ruimte en schuift in en uit op zijn plek.

Bij VGM Tribunes werken we met elektrisch aangedreven telescopische tribunes. Deze zijn, indien nodig, voorzien van een uniek open- en sluitsysteem waardoor de vloer niet kan worden beschadigd. Mede vanwege dit speciale systeem kunnen we in verschillende prijscategorieën een tribune aanbieden.

Met een telescopische tribune staat de tribune op een vaste plek,  vergrendeld aan de muur. In- en uitschuiven is op die manier erg gemakkelijk. Mocht u de tribune los door de ruimte willen verplaatsen zijn hieronder de verschillende mogelijkheden te zien.

Traveling tribune

Met een 'traveling' tribune rij je de tribune recht naar voren en naar achter door middel van een motor onder de tribune en kan die los van zijn plek gaan staan. Hierdoor is de zaal op te splitsen in tweeën of in andere formatie zetten. Zie onze menu's voor meer informatie.

Mobiele tribune

Met een 'mobiele' tribune schuif je de tribune handmatig in en uit en werk je met hydrolische trucks waarbij je de tribune gemakkelijk van plek kan verplaatsen en neerzetten. Deze tribunes zijn doorgaans lichter in gebruik dan de traveling omdat hierbij de motor ontbreekt.

Onze tribunes gaan veel langer mee en zijn dus duurzaam. Bovendien zijn onze tribunes veilig en makkelijk in gebruik. Zie verder om naar de verschillende tribunes te gaan en neem een kijkje.

Vaste tribune

Een vaste tribune is niet inschuifbaar. De tribune wordt opgebouwd uit hout en wordt bekleed. Echter kunnen de stoelen wel inklapbaar gemaakt worden. Zie hiervoor deze pagina.

Meer weten?

VGM Tribunes helpt u graag aan de juiste vaste, mobiele of telescopische tribune. Wij maken het mogelijk! Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Bezoekadres

  • VGM Tribunes
  • Lansinkweg 8
  • 7207 DG Zutphen

Contactinformatie