Over ons

VGM Tribunes… de specialist voor uw vaste, mobiele of telescopische tribune

VGM Tribunes helpt u graag aan de juiste vaste, mobiele of telescopische tribune. Wij maken het mogelijk. In de loop van de jaren hebben wij een naam opgebouwd als de meest betrouwbare en beste tribuneleverancier in Nederland. VGM Tribunes staat voor haar klanten klaar.

Wanneer u aan de aanschaf van een tribune denkt, is het vinden van het beste systeem vaak geen gemakkelijke taak. Daarom kunt u bij VGM Tribunes terecht voor de beste en meest flexibele tribunesystemen. U vindt in ons assortiment altijd een mobiele of telescopische tribune passend bij uw wensen. Uw lege zaal wordt omgetoverd tot een prachtige theaterzaal, sporthal of collegezaal. Wij maken uw tribune op maat, zodat deze zoveel mogelijk aan uw wensen voldoet.

VGM Tribunes is dealer in Nederland van Audience Systemslogo audience systems

VGM Tribunes is met de jaren uitgegroeid tot een begrip. Sinds 2006 zijn wij dealer van Audience Systems uit Engeland. Wereldwijd zijn wij samen een grote producent van telescopische tribunes en met onze jarenlange ervaring inmiddels specialist op het gebied van theaterinrichting, sporthallen en collegezalen. Wij hebben in meer dan 50 landen theaters, arena’s en concertgebouwen voorzien van telescopische tribunes. Ook gemeentehuizen, cultuurhuizen en kerken maken steeds meer gebruik van het telescopische systeem van Audience Systems. Gemiddeld worden er 100 tribunes per jaar geleverd en geïnstalleerd, voorzien van ongeveer 45000 stoelen.

VGM Tribunes is één van de weinige aanbieders in Nederland die in eigen beheer kan ontwerpen, plaatsen, leveren en onderhouden.

Waarom VGM Tribunes?

Flexibele mogelijkheden

Met een tribune van VGM Tribunes kunt u snel een zaal omtoveren en deze gebruiken voor meerdere doeleinden, zoals theaterzaal of voor een congres. Onze tribunes zijn er in verschillende maten en groottes beschikbaar, zowel vast, mobiel als telescopisch.

De beste kwaliteit

Wij werken conform de strengste kwaliteitscontroles en zorgen altijd dat onze producten de relevante keuringen hebben gehad. Wij werken alleen met duurzame materialen, zoals hout voorzien van het FSC keurmerk en brandvertragende bekleding.

Special Design Team

Wij maken voor u een oplossing op maat, ons ervaren Special Design Team werkt graag met u samen. Wij zijn de enige aanbieder in Nederland die in eigen beheer kan leveren, plaatsen en ontwerpen.

Duurzaam en veilig

De producten van VGM Tribunes gaan lang mee en zijn zeer duurzaam. Bovendien zijn onze tribunes veilig in gebruik. Alle bewegende delen zijn goed beschermd daar waar nodig is afgewerkt met een beschermkap. Wij leveren de beste kwaliteit.

Upgrade mogelijkheden

VGM Tribunes kan ook uw bestaande tribune upgraden, van nieuwe stoelen voorzien, opnieuw stofferen van de stoelen, motoren vervangen, het hekwerk aanpassen en ga zo maar door. Hieronder vindt u de mogelijkheden.

Uitstekend onderhoud

Zoals bij alle producten, treden bij jarenlang gebruik sporen van slijtage op, soms zichtbaar maar vaak ook onzichtbaar. Dan is goed onderhoud een vereiste voor de veiligheid van de gebruikers en omstanders. Wij onderhouden elke tribune, ongeacht merk of type.

Special Design Team…. Een tribune op maat

Het Special Design Team van VGM Tribunes is een groep ervaren professionals die u uitstekend kunnen helpen met het verzorgen van een mobiele of telescopische tribune op maat. Om de beste service te kunnen leveren denken wij altijd met u mee over de optimale oplossing voor uw situatie en zorgen ervoor dat uw ruimte multifunctioneel inzetbaar is.

Hoge kwaliteit en service

Bij VGM Tribunes kunt u vertrouwen op een uitstekende kwaliteit. Onze standaard producten zijn voorzien van de relevante keuringen en voldoen aan de van toepassing zijnde Europese normen. VGM Tribunes werkt met hoogwaardige materialen om te garanderen dat onze producten duurzaam, hoogstaand en kwalitatief zijn. Bovendien zijn deze tribunes zeer duurzaam en betrouwbaar met een gemiddelde levensduur van 25 tot 30 jaar met 10 jaar garantie.

Onze tribunes zijn zeer makkelijk in het gebruik, door een speciaal (uniek) systeem in de onder constructie rolt de tribune altijd recht uit. Elektrisch aangedreven tribunes worden bediend door middel van een draadloze afstandsbediening zodat men de tribune makkelijk kan begeleiden en kan controleren bij het in en uitrijden.