Vaste Tribune

VGM Tribunes levert vaste opstellingen. Dit zijn tribunes die niet verplaatst kunnen worden. Vaste tribunes worden gekozen voor een theater of auditoria of een ruimte in klaslokaal. Mocht u willen kiezen voor een vaste tribune bieden wij verschillende modellen aan. De constructies worden op maat gemaakt. Van design tot opbouw en framewerk tot de bekleding: er zijn diverse mogelijkheden. Denk aan een plaatsing in een halve cirkel of speciale rij hoogtes voor betere zichtlijnen of met verschillende trapbreedtes. Soms is het mogelijk om een opslag plaats te creëren onder de tribune.

Design

Een vaste tribune kan geleverd worden met of zonder stoelen, specifiek naar ieders wens. Wij bieden verschillende soorten vaste tribunes en diverse stoelen aan. U kunt hierbij denken aan een stoel met een fantastische zitcomfort voor de ultieme bioscoopervaring of een luxe ontworpen stoel voor uw auditorium voor bijvoorbeeld boekpresentaties. Ook stoelen met schrijftafel voor in een school- of leeromgeving zijn mogelijk. Daarnaast bieden wij vaste tribunes aan zonder stoelen. Wij maken wat denkbaar is, mogelijk.

Plaatsing

De constructie van een vaste tribune bestaat uit een houten onderconstructie. Dit kan geheel worden aangepast naar de architect of de klant zijn wens. Tevens zijn er diverse mogelijkheden van toepassing zoals extra demping (tapijt, linoleum, parket) of extra opslagmogelijkheden onder de tribune. Armleuningen zijn er tevens in vele variaties. Wij van VGM tribunes is hier een goede partner in: wij voorzien van een aanspreekpunt en denken graag met u mee.

Vaste tribune bestaande uit podiumdelen

Vaste tribunes met podiumdelen is een geschikte optie wanneer er de wens bestaat om de ruimte onder de tribune e benutten als opslagruimte. Een podiumdeel bestaat uit een standaardelement van 2 x 1 meter, een 22mm meubelplaat en wordt compleet met leuningen en verstevigingen geleverd. De podiumdelen van VGM Tribunes zijn T.U.V. gekeurd. De meubelplaten en delen zijn tevens geanodiseerd.

Meer weten?

VGM Tribunes helpt u graag aan de juiste vaste, mobiele of telescopische tribune. Wij maken het mogelijk! Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Bezoekadres

  • VGM Tribunes
  • Lansinkweg 8
  • 7207 DG Zutphen

Contactinformatie