Zijleuningen

De veiligheidshekwerken, ook wel zijleuningen genoemd, zijn in verschillende uitvoeringen en modellen te verkrijgen. Onderstaande hekwerken zijn toepasbaar op verschillende manieren voor de zij- en achterkant van de tribunes.

Meeschuifbare hekwerken
Veiligheidshekwerken die bestemd voor de zijkant van de tribune. Het voordeel is dat deze niet verwijderd hoeven te worden. De hekwerken schuiven mee met de telescopische tribune, wanneer deze in- of uitschuift.

 Neerklapbare hekwerken
Deze hekwerken kunnen handmatig neergeklapt worden op het gangpad voordat  de tribune inschuift en ze kunnen handmatig weer omhoog worden getrokken wanneer de tribune is uitgeschoven. Let wel: dat kan dus enkel en alleen wanneer de hekwerken zich naast het gangpad bevinden.

Uitneembare hekwerken en frontleuningen
De hekwerken dienen handmatig verwijderd te worden. Er zijn transportkarren waar deze in opgeborgen kunnen worden, soms is het mogelijk deze op de tribune te leggen.

Meer weten?

VGM Tribunes helpt u graag aan het juiste advies en oplossing voor uw vraag. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Bezoekadres

  • VGM Tribunes
  • Lansinkweg 8
  • 7207 DG Zutphen

Contactinformatie