Gordijnen & Schuifpanelen

Gordijnen zijn een mooie toevoeging bij de tribune. Zijgordijnen vormen een esthetisch geheel en dragen ook bij voor een veilig geheel. Er zijn gordijnen die moeten worden verwijderd bij het inschuiven. We leveren ook meeschuifbare gordijnen. Ditzelfde geldt voor de stoffen gordijnen aan de achterkant van de tribune. Alle gordijnen zijn met maatwerk te bestellen. Wij zorgen voor verschillende kleuren opties.

 

Schuifpanelen

Onze meeschuifbare zijpanelen zijn bekleed met een HPL-laag, in verschillende kleuren te verkrijgen en vormen één geheel samen met de tribune. De panelen schuiven mee met het in- en uitrijden van de tribune, zodat de zijkanten beschermd zijn.

De zijpanelen zijn belangrijk. Ze zorgen niet alleen voor bescherming van de tribune, maar waarborgen ook de veiligheid van het publiek. Deze panelen voorkomen dat er geen jeugd onder de tribune kan kruipen en zich niet kunne bezeren aan de stalen delen in de tribune.

Meer weten?

Bekijk onze referenties. VGM Tribunes helpt u graag aan het juiste advies en oplossing voor uw vraag. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Bezoekadres

  • VGM Tribunes
  • Lansinkweg 8
  • 7207 DG Zutphen

Contactinformatie