Upgraden van je tribune

Heeft u een tribune waarbij de stoelen en de bekleding helemaal op zijn? Bij VGM tribunes bieden wij nu het Upgraden aan. Dit is een mooie optie om niet direct een nieuwe constructie aan te hoeven schaffen maar wel verbeteringen te treffen aan uw tribune.

Tijdens deze verbeteringen aan uw tribune halen we de oude stoelen eraf en eventueel de oude bekleding en led-licht en upgraden wij de tribune vanaf het oude onderstel. We zorgen voor bijvoorbeeld een nieuw wielen systeem, nieuwe motoren, vloerbedekking, led-verlichting, nieuw coating, nieuwe stoelen of een aanpassing van regietafel.

Bij heel weinig in- en uitschuiven van de tribune is doorgaans het onderstel van een oudere tribune nog van goede kwaliteit. De stoelen bovenop de tribune verslijten vaak sneller. Daarom is upgraden voor veel theaters, sportzalen en collegezalen een goed alternatief. Ook is het uiteraard een duurzame en economische oplossing. Bent u geïnteresseerd geraakt? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Voor

Na

Meer weten?

VGM Tribunes helpt u graag aan het juiste advies en oplossing voor uw vraag. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Bezoekadres

  • VGM Tribunes
  • Lansinkweg 8
  • 7207 DG Zutphen

Contactinformatie