Collegestoelen

VGM Tribunes biedt stoeltypes speciaal ontworpen voor scholen, universiteiten of een collegezaal.

Er is veel mogelijk. Zo kunt u kiezen uit een schrijfblad die wegklapt naast de stoel of een tafel. Elektrische aansluitingen, bekerhouders, losse of vaste schrijfbladen, voor tablets in een schuine opstelling voor de juiste schrijfhouding, extra rughoogte, verticale of schuine knieschotten voor voorste rij: het is allemaal mogelijk. Hieronder onze meest populaire stoelen:

Space Max
De Space Max is een favoriete stoel binnen dit segment. Deze stoel is ontworpen om de ruimte van een vlakke zaal optimaal te kunnen gebruiken. De stoelen zijn ingeklapt 18 cm om de doorgang te optimaliseren en hierdoor is het mogelijk om Space Max stoelen op een rijdiepte van 85 cm te zetten zodat er meer stoelen in een zaal geplaatst kunnen worden. Dit systeem is zo ontworpen dat verschillende opstellingen van de Space Max stoelen in elke zaal mogelijk is.

Javier
De perfecte stoel voor een rechte of gebogen collegezaal. De Javier past zich aan uw configuratie aan. Een uitzonderlijk duurzaam en flexibel zitsysteem speciaal ontworpen voor universiteiten en scholen met een vaste schrijftafel. De schijftafel kan aan de stoel worden bevestigd of aan de achterzijde aan de stoel neerklapbaar. De frontstoel van Javier heeft een separate schrijftafel op een aparte standaard. De Javier kan met of zonder armleuning worden geleverd.

Neem contact met ons op voor nog meer mogelijkheden.

Bekijk onze referenties. VGM Tribunes helpt u graag aan de juiste collegestoel voor uw zaal. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Bezoekadres

  • VGM Tribunes
  • Lansinkweg 8
  • 7207 DG Zutphen

Contactinformatie