Sportstoelen & Banken

VGM Tribunes biedt verschillende opties voor het leveren van de juiste zittingen voor een sportaccommodatie. We leveren zowel stoelen als bankjes. Van beiden worden hieronder de meest geleverde opties genoemd.

Stoelen

Maya Line  en  Versus Seat
Deze type stoelen hebben een dubbelwandige rugleuning wat zorgt voor extra comfort.  Deze tribunestoel heeft een glanzend oppervlak dat makkelijk te reinigen is. De stoel heeft een mooie afwerking en kan in verschillende kleuren worden geleverd.

Integra
Deze stoel van leverancier Bluecube heeft een goede prijskwaliteit en vouwt compact in wat het een ideale keuze maakt voor gebruik op laag gebouwde telescopische tribunes. Deze stoelen worden gebruikt in grote arena's, stadions, voor onderwijs en voor inschuifbare tribunes. De zittingen zijn verkrijgbaar in kunststof of met bekledingskussens. Meerdere maatopties: 460 mm en 480 mm. Armleuningen, evenals bekerhouders zijn mogelijk.

Gretha
Deze populaire stevige stoel is ergonomisch ontwikkeld voor optimaal comfort en geschikt voor sporthallen en auditoria. Er zijn twee versies van de stoel, met of zonder armleuning. De standaard stoel is geschikt voor binnen en werkt op de telescopische tribunes of op een Matrix systeem. Een voordeel van deze stoel is het comfort, de kwaliteit en ze zijn makkelijk in onderhoud. De stoel is in diverse kleuren beschikbaar, met of zonder armleuning en cuphouder.

Bankjes

VGM Tribunes biedt een brede keuze uit banken voor telescopische/intrekbare tribunes, waaronder houten, gestoffeerde en plastic modellen. De combinatie van uitschuifbare tribunes met banken geeft een economische en flexibele oplossing met snelle doorlooptijden. De banken bestaan uit berken gefineerd MDF, afgewerkt met een HPL, wat het heel duurzaam en sterk maakt. De steunen zijn van staal met een epoxy polyester poeder coatte toplaag, kleur RAL 7043 grijs of een ander. Ral kleur is mogelijk. Bank breedte ongeveer 450mm. Hoogte en breedte zijn variabel naar gelang de hoogte van de tribune.

Afmetingen:
Minimale rijdiepte TX Telescopisch Platform Systeem: 650 mm.
Minimale rijhoogte TX Telescopisch Platform Systeem: 260 mm.

RS20 (houten)
Een eenvoudige bank gemaakt van beuken gefineerd MDF. Makkelijk schoon te maken waardoor de Sports Seat 1 ideaal is voor sportstadions en scholen.

RS24 (gestoffeerd)
Een gevoerde, voorgevormde en volledig gestoffeerde zitting met geïntegreerde voorkant in beuken gefineerd MDF.
Met rugleuning: Een populaire en praktisch alternatief voor de individuele stoelen, de Sports Seat 4 heeft de voordelen van een volledig gestoffeerde zitting en rugleuning en integrale voorkant in beuken gefineerd hout. Bij gebruik op onze TX Telescopische Platform Systemen wordt de rugleuning naar achteren op het platform geklapt. Kies uit onze oorspronkelijk ontwerp of een verbeterd ontwerp met 345 mm. hoog gevormd rug kussen.

Baco Bench 
Op maat gemaakte sportstoelen met opdruk, logo en stoelverwarming mogelijk.

Sports Seat 2 (plastic)
De duurzame kwalificaties van onze plastic banken maakt het een goede oplossing voor sportstadions en scholen. De Sports Seat 2 is een Polyethyleen bank, die speciaal is ontworpen voor comfort.

Meer gegevens over de stoelen en sportbanken, zoals tekeningen, zijn mogelijk op aanvraag.

Meer weten?

Bekijk onze referenties. VGM Tribunes helpt u graag aan de juiste bank of stoel voor uw zaal. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Bezoekadres

  • VGM Tribunes
  • Lansinkweg 8
  • 7207 DG Zutphen

Contactinformatie