Onderhoud

Zoals bij veel producten, treedt bij intensief gebruik sporen van slijtage op. Die zijn soms zichtbaar maar vaak ook onzichtbaar. Zeker bij de onzichtbare slijtage of veroudering van tribunes raden wij aan jaarlijks onderhoud te laten plegen om de veiligheid en duurzaamheid van de tribune te kunnen waarborgen.

Onderhoud van uw tribune draagt bij aan de verduurzaming van je tribune en geeft de tribune een langere levensduur door de aandacht die we eraan schenken.

VGM Tribunes Nederland kan elke tribune onderhouden, ongeacht merk, jaargang of type. Na het onderhoud wordt een rapport opgemaakt en verstuurd. Tevens ontvangt u van ons een inspectiecertificaat met de geldigheidsduur van een jaar. De veiligheid van de gebruikers van uw tribune blijft op deze manier gewaarborgd.

Wij bieden service- en onderhoudscontracten voor 3, 5 of 10 jaar. Bij het afsluiten van een onderhoudscontract krijgt u het gewenste onderhoud tegen een gereduceerde prijs. Regelmatig onderhoud betekent een veilig gebruik van uw tribune. Wij drukken dit alle eigenaren met tribunes op het hart.

Met al bijna 150 onderhoudscontracten hebben wij een enorme ervaring opgebouwd in het onderhouden van alle soorten tribunes. Bovendien hebben wij daarom ook vaak alle reserve-onderdelen van alle tribunes voor handen om u zo specifiek mogelijk te kunnen helpen, mocht er iets gerepareerd moeten worden.

Inspectie

VGM Tribunes kan eveneens de inspectie aan uw tribune verzorgen. Mocht u twijfelen of uw tribunes nog voldoen aan de veiligheidseisen, kunnen wij de inspectie voor u verrichten, zodat u zeker weet dat uw tribunes zijn gewaarborgd voor de veiligheid van uw publiek en uw medewerkers. U ontvangt een uitgebreid rapport. Aan de hand van dit rapport kan daarna vrijblijvend besloten worden om jaarlijks onderhoud te laten plegen of andere vervolgtrajecten in te gaan.

Service

VGM Tribunes biedt de perfecte service. Wij zoeken en vinden samen met onze klant altijd naar een oplossing. Wanneer er problemen zijn, staan we voor u klaar met een bekwaam team, dat speciaal hiervoor is opgeleid. Ook bieden wij een 24-uurs service.

Noodnummer buiten kantooruren: +31 6 51 38 2162

Upgraden

U kunt op diverse manieren uw tribune laten upgraden. Denk hierbij aan:

  • Nieuwe bekleding van de stoelen
  • Vervanging van de vloerbedekking
  • Elektrische bediening
  • Led verlichting

Tijdelijk verplaatsen

Indien u tijdelijk de tribune in opslag wilt, kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Denk hierbij aan plaatsen van nieuwe vloeren of schilderwerk. Wij kunnen de tribune demonteren en daarna weer terugplaatsen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Mocht u verder nog vragen en of wensen hebben, horen we deze graag. Wij streven er naar om u van een perfect en bovenal veilig product te voorzien.

Bezoekadres

  • VGM Tribunes
  • Lansinkweg 8
  • 7207 DG Zutphen

Contactinformatie