Verrolstoel / Beweegbare stoel

Voor verschillende ruimtes is het fijn als een stoel vast meebeweegt naar voren, naar achteren of naar beide zijkanten. Denk bijvoorbeeld aan de regietafel in een theaterzaal of een collegeruimte of vergaderzaal.  Speciaal voor die ruimtes biedt VGM Tribunes de rolstoelen, of beweegbare stoelen, aan.

Door middel van een stoelgeleidingssysteem onderaan de stoel of een unit in de vloer, zal de rit en bevestiging van uw stoel perfect zijn. Het systeem wordt per situatie individueel ontworpen en is daarmee afgestemd op uw ruimtes. Het eenvoudige ontwerp van de unit zorgt ervoor dat met minimale inspanningen extra ruimte en veiligheid kan worden gewonnen, zonder in te leveren op het fijne zitcomfort van onze stoelen.

De innovatieve ontwikkeling zorgt ervoor dat alle stoelen in het zitgedeelte zijn uitgelijnd. Dit zorgt voor een strak terugschuivende of naar zij schuivende beweging in uw zaal. Door het systeem zijn de stoelen netjes gerangschikt op een vaste plaats en dit zorgt voor een mooi en opgeruimd uiterlijk van uw ruimte. Nieuwsgierig geworden? Contacteer ons voor deze nieuwe ontwikkelingen op het gebied van meebewegende stoelen.

Draaistoel

Een draaistoel is op aanvraag ook mogelijk. Speciaal voor kleine ruimtes maakt een vaste en hoge vorm van bewegingsvrijheid het makkelijker te werken. Voor zowel de ontspannende als de actieve zit is de draaistoel ideaal. De stabiliteit van de stoel en de vaste plek draagt bij aan een veiligere werksfeer en optimaal gebruik van de ruimte.

Meer weten?

Bekijk onze referenties. VGM Tribunes helpt u graag aan de juiste stoel. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Bezoekadres

  • VGM Tribunes
  • Lansinkweg 8
  • 7207 DG Zutphen

Contactinformatie