Bioscoopstoelen

We leveren stoelen die speciaal ontworpen zijn voor cinemazalen. Deze stoelen komen in verschillende diktes, hebben een ergonomische zitting, zijn qua stof berekend voor veelvuldig gebruik en de zitting en rugleuning bestaan uit zeer hoogwaardig kwaliteitsstaal.

We bieden stoelen met geïntegreerde bekerhouders of indien gewenst een schrijfblad, met stoelnummers, rijletters. Alle vier zijn mogelijk te leveren in verschillende maten.

De stoelen zijn zo geassembleerd dat de zitting en rugleuning makkelijk te verwijderen zijn, zonder dat de stoel van de vloer verwijderd hoeft te worden. De stoelen zitten vast aan de vloer met een laterale voet en worden vastgemaakt aan de vloer met speciale schroeven en pluggen, afhankelijk van de vloer. Verplaatsbare stoelen zijn ook zeker mogelijk. Die worden op een speciale manier bevestigd.

Baco
De Baco Cineplex stoel is speciaal ontworpen voor bioscoopzalen. De stoel is uitgevoerd met een polypropyleen rugleuning en luxe zitting voor veelvuldig gebruik. De zitting en de rugleuning zijn voorzien van een stalen frame, die voldoet aan de kwaliteitseisen ST-37, wat staat voor een zeer hoog waardig kwaliteitsstaal.

Olympo
De Olympo stoel is tevens speciaal ontworpen voor bioscoopzalen. De stoel is opgebouwd uit beklede 60mm MDF platen en stalen buisframe (ST-37). De bekerhouders en het vouwsysteem zijn gemaakt van polypropyleen

Van beide type stoelen hebben we ook love seats beschikbaar. Uiteraard zijn er veel meer type stoelen beschikbaar.  Vraag ons naar de opties.

Meer weten?

Bekijk onze referenties. VGM Tribunes helpt u graag aan de juiste stoel voor uw bioscoop. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Bezoekadres

  • VGM Tribunes
  • Lansinkweg 8
  • 7207 DG Zutphen

Contactinformatie