Traveling Tribune

Een Traveling tribune bevat een telescopisch systeem welke recht naar voren en naar achter kan worden gereden met behulp van een motor onder de tribune. De tribune wordt achter vergrendeld met steunblokken, drukblokken of drukstempels.

Een Traveling tribune zorgt voor multifunctioneel gebruik van uw ruimte. Een tribune onder een balkon kan bijvoorbeeld eerst naar voren worden gereden en daarna worden uitgeschoven of naar het midden van de zaal worden verplaatst. Hierdoor kan de zaal voor elk gebruik anders worden ingedeeld. Ook zorgt dit systeem ervoor dat de zaal in tweeën opgedeeld kan worden (een sta gedeelte en een zit gedeelte). Wat we ook vaak zien is dat bijvoorbeeld drie rijen van de tribune worden uitgeschoven voor een bepaald evenement en de rest gesloten blijft. Door het telescopische systeem is veel mogelijk.

Meer weten?

VGM Tribunes helpt u graag aan de juiste vaste, mobiele of telescopische tribune. Wij maken het mogelijk! Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Bezoekadres

  • VGM Tribunes
  • Lansinkweg 8
  • 7207 DG Zutphen

Contactinformatie